Vol. 28, No.7 (2000)JOURNAL OF ANTIBACTERIAL AND ANTIFUNGAL AGENTS, JAPAN報 文居住環境壁面にみる真菌の垂直分布お茶の水女子大学 相原 真紀, 田中 辰明
国立医薬品食品衛生学教室 高鳥 浩介 …421 総 説ダイオキシンによる環境, 食品および人体汚染女子栄養大学衛生学教室 桑原 祥浩
…427 解 説生薬を主薬とする丸剤の製造環境について奈良県薬事指導所 植山 高光, 杉本 育史, 新畑 睦雄
中尾 昌史, 城 尚信 …441 解 説試験所認定制度について(財)日本適合性認定協会試験所認定部 保坂 守男
…451 解 説日本に於ける滅菌保証達成に於ける問題点と解決法5厚生省国立医薬品食品衛生研究所 新谷 英晴
K2インターナショナル(株) 数馬 昴始 …459 講 座食品の変敗原因菌となる酵母とその防止技術125. 農水産加工食品の酵母による変敗と防止技術 愛知県食品工業技術センター 内藤 茂三
…473 海外文献抄録 坂上 吉一…440
『サイエンティフィックメリットとプラクティカルメリット』 脇 誠治…458 会報 …484
カレンダー …和文目次裏
(English)Vol. 28, No.7 (2000)JOURNAL OF ANTIBACTERIAL AND ANTIFUNGAL AGENTS, JAPANOriginalFungal CFU and Distribution on the Upper, Middle and Lower Vertical Points of House Wallsby Maki AIHARA, Tatsuaki TANAKA and Kosuke TAKATORI
…421 General ReviewEnvironmental, Food and Human Exposure to Dioxinsby Yoshihiro KUWABARA
…427 CommentaryManufacturing Environment of Pills Mainly Containing Crude Drugby Takamitsu UEYAMA, Ikushi SUGIMOTO, Mutsuo SHINHATA, Masashi NAKAO and Hisanobu JOU
…441 CommentaryThe Accreditation Scheme of Testing Laboratoriesby Morio HOSAKA
…451 CommentaryProblems and Resolution Associated with Attainment of Sterility Assurance in Japan (5)by Hideharu SHINTANI and Shoji KAZUMA
…459 LectureYeast Causing Food Deterioration and Their Control Techniques (12)5. Degradation Caused by Yeast in Agricultural and Fishery Processed Foods and Their Control Techniques by Shigezo NAITO
…473 Abstracts from Overseas Journals by Yoshikazu SAKAGAMI…440
Member's Voice -Cultivation- by Seiji WAKI…458
Society Activities, New Members …484
Calendar …Reverse Page of the Contents in Japanese
|